RTÜK'ten Esra Erol ve Müge Anlı'ya Müdahale! Müge Anlı ve Esra Erol'un Fişi Çekiliyor..

RTÜK'ten Esra Erol ve Müge Anlı'ya Müdahale! Müge Anlı ve Esra Erol'un Fişi Çekiliyor..

RTÜK'ten Esra Erol ve Müge Anlı programlarını kapatma hamlesi gelecek mi merak edildi. Programların aile sağlığı ve toplum psikolojisini bozduğu iddia ediliyor. Resmi Gazete'de yayınlanan bir genelge ise RTÜK'ü harekete geçirebilir. Peki RTÜK, programlarla ilgili inceleme başlatacak mı?

Resmi Gazete'de yayınlanan bir genelgeye göre RTÜK'ün sabah kuşağı programlarına müdahalede bulunması bekleniyor. Oldukça ilgi çeken ve aile yapısına zarar verebilecek nitelikte olduğu iddia edilen görüntüler yer alıyor ki sosyal medya bile bunu konuşur hale geldi. Özellikle de Esra Erol'da yayınlanan son görüntüler herkesi şaşırtmıştı. Basın ve Yayın Faaliyetleri konulu genelgenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yürürlüğe girdiği görüldü. Bu noktadan sonra RTÜK'ten somut bir adım gelecek mi diye soruldu

RTÜK Üyesi Konuştu!

RTÜK'ün CHP'den seçilen üyesi İlhan Taşçı, kurumun bu tarz programlara bir müdahalede bulunup bulunmayacağını sordu. Resmi Gazete'deki genelge ile birlikte nasıl bir adım atılacak merak ediliyor. Bilindiği üzere sabah kuşağı programlarında çeşitli cinayet, kayıp ve daha pek çok izleyici psikolojisini etkileyebilecek vakalar üzerine tartışmalar yapılmakta.

Programlar Kapatılacak mı?

Öte yandan geçmişte izdivaç programlarının başına gelen detay gibi Müge Anlı ve Esra Erol programlarının da benzer nedenlerden ötürü kapatılıp kapatılmayacağı merak edildi. Toplum ve aile psikolojisini bozduğu gerekçesiyle programlar hakkında bir işlem başlatılacak mı?