Esra Erol İfşa Videosu Yayınladı! Paylaştığı İfşa Video Büyük Ses Getirdi!

Esra Erol İfşa Videosu Yayınladı! Paylaştığı İfşa Video Büyük Ses Getirdi!

Esra Erol, sosyal medyada yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak paylaştığı video büyük ses getirdi. Peki ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Esra Erol, neden eşini paylaşma ihtiyacı hissetti? Son zamanlarda çok konuşulan bu gelişme sonrasında takipçiler bile şaşırdı.

Esra Erol, yaptığı paylaşım ile büyük ses getirdi. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlü isim, eşiyle ilgili bir video paylaştı. Son zamanlarda dikkat çeken bu paylaşımla birlikte ünlü isim daha da  fazla adından söz ettiriyor. Sosyal medyadaki takipçiler bile şaşırdı. ATV'de sunduğu program ile büyük bir ünlü ismin paylaştığı videoda ne vardı?

Eşiyle İlgili Video Paylaştı!

Eve köpek alan Esra Erol, eşinin ilk zamanlarda köpeği sevmediğini belirten sözler yazdı. Dolayısıyla şimdi aralarından su sızmadığını gösteren bir videoyu yayınlaması sevindirdi. Tebessüm ettiren anlar ve çok daha fazlasını sizlere ileteceğiz.

Takipçileri Tebessüm Etti!

Öte yandan takipçileri bu videoyu görünce çok eğlendiler. Şimdi ise çeşitli gelişmeleri merak ediyorlar. Esra Erol, "En büyük aşklar nefretle başlar” notunu da düşerek sosyal medyada büyük etkileşim sahibi oldu. Şu sıralar Müge Anlı ile aralarındaki tartışma ile de gündeme geliyorlar. Aralarındaki göndermeler nedeniyle de sık sık magazin sayfalarına konu oluyorlar. Şimdi ise eşi ile adından söz ettirmesi sevindirdi.