Müge Anlı Programında Gözyaşları Sel Oldu! Rahmi Özkan Acı Haberi Duyurdu!

Müge Anlı Programında Gözyaşları Sel Oldu! Rahmi Özkan Acı Haberi Duyurdu!

Müge Anlı Programında Gözyaşları Sel Oldu! Rahmi Özkan Acı Haberi Duyurdu!

ATV ekranlarında yer alan avukat Rahmi Özkan, 13 yaşındaki torunu Deha Reha Uğur'un kanserden hayatını kaybettiğini Müge Anlı ile Tatlı Sert programında açıkladı. Ünlü sunucu Müge Anlı, torunun ölümünden dolayı avukat Rahmi Özkan'a başsağlığı diledi.

ATV ekranlarında yayınlanan ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına bir darbe daha geldi. Programda yer alan ağır ceza avukatı Rahmi Özkan'ın torunu, 13 yaşındaki Deha Reha Uğur, kanser hastalığından hayatını kaybetti. Avukat Özkan, programda duyduğu kötü haberi açıklamış ve izleyicilerinin de desteğini almıştı.

Deha Reha Uğur, bir süredir akciğer kanseri nedeniyle tedavi görmekteydi. Ancak 22 Aralık Pazar günü hayatını kaybetti ve zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Ünlü sunucu Müge Anlı, canlı yayında Rahmi Özkan'a başsağlığı diledi ve "Ölüm her şekilde acıdır. Ama 13 yaşındaki bir çocuğa hiç yakışmaz" dedi.

Deha Reha Uğur'un eğitim aldığı okul da acı haberi karşısında bir mesaj yayınladı. Okul açıklamasında "Deha Uğur Özkan'ı uzun bir tedavi süreci sonrası kaybettik. Dehamıza Allah'tan rahmet, kederli Özkan ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Rahmi Özkan'ın torununun ölüm haberi, programın izleyicileri ve Rahmi Özkan'ın değerli müvekkil ve arkadaşları tarafından büyük bir şok olarak karşılandı. Özkan'ın torununun kaybı, sadece onun ailesi için değil, aynı zamanda tüm insanlık için acı bir olaydır. Kanser, insanların hayatını değiştirmeye devam eden bir hastalıktır ve 13 yaşındaki bir çocuğun hayatının bu şekilde son bulması insanların vicdanını yaralamaktadır.

Rahmi Özkan ve ailesinin bu zor döneminde, programın izleyicileri ve arkadaşları tarafından onlara destek verilmesi önemlidir. Her ne kadar ölüm karşısında hiçbir şey yapılamayacak