Arife Gökçe Davasında Son Gelişme! Kayıp Kadının Eşi Sinan Sardoğan İçin Konuştu!

Arife Gökçe Davasında Son Gelişme! Kayıp Kadının Eşi Sinan Sardoğan İçin Konuştu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şaşırtan olaylar gündeme geliyor. Arife Gökçe davasında eşi Fikri Gökçe'den de açıklama geldi. ATV'deki programda gündem yine Sinan Sardoğan oldu. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler...

Arife Gökçe, bir süredir kayıp ve hala bulunamadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla adından söz ettiren Arife Gökçe, eşi Fikri Gökçe'nin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi Sinan Sardoğan için önemli sözlerde bulundu. Açıklaması bir süre daha gündemde kalacakmış gibi gözüküyor.

İfade Vermeye Çağırdı

Fikri Gökçe, Sinan Sardoğan'ı yaşananlar için ifade vermeye çağırdı. Üstelik açıklamasında “Mesaj atıyor diye olayı şüpheli Sinan’ın üzerine yıkarım diye düşünüyorlar. Bunun cezası ağır olacak. Hayatımı artık sadece eşime adadım. Çoluğum çoğuma sebep olmadan bu olayı ben kendim halledeceğim. İnşallah kemiğine kadar bulacağım. Bugün olmaz ise yarın olur. Kapıma kilit vuranın kapısına kilit vuracağım. Önce adalet diyorum. Adalet bunu yapmadığı takdirde bunu ben kullanacağım. Her kimse şunu iyi bilsin cezaevinde yatan birisiyim. Beni saf görmesin. Ceza affından faydalanmak istiyorsa avukatına haber etsin. Geri dönüş suçunu yarı yarıya affeder. Ama kendisi bilir ben kimseye yalvarmıyorum. Ben adalete güveniyorum.” dedi.