Müge Anlı, Torunları İçin Ev İsteyen Kadına Yardım Etti! Canlı Yayında Bağış Parası Topladı!

Müge Anlı, Torunları İçin Ev İsteyen Kadına Yardım Etti! Canlı Yayında Bağış Parası Topladı!

Müge Anlı'dan gelen adım herkesi sevindirdi. Torunları için ev aradığını söyleyen Sabriye teyze, dikkatleri üzerine çekmişti. Sabriye teyze için para toplandı ve kendisine ev bulması sağlandı. İşte ATV programında yaşananlar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bu sefer damgasını Sabriye teyze vurdu. Torunlarına ev baktığını söyleyen Sabriye teyze, dikkatleri üzerine çekti. Müge Anlı'nın kadına yardımcı olması ise duygulandırdı. Deprem sonrasında kendisine ev bakan Sabriye teyze, tüm Türkiye'nin gözü önünde ev aradığını açıkladı.

Müge Anlı Kayıtsız Kalmadı!

Müge Anlı ise duruma kayıtsız kalmadı ve Sabriye teyze için para topladı. Sonrasında ise onun ev alabilmesi için ön ayak oldu. Bu durum izleyicilerin de takdir ettiği bir durum olarak kayıtlara geçti.

110 bin TL Toplandı

Sabriye teyze için kısa süre içerisinde 110 bin TL para toplandı. Bu gelişme ile birlikte Müge Anlı'nın önemli bir iş başardığı sosyal medyada tekrar tekrar paylaşıldı. Depremzedelere yardımlarını esirgemeyen Müge Anlı, yayınlardan elde edilen gelirleri ve bağışları depremzedeler için kullanıyor. Üstelik mobil aşevlerini de devreye sokması alkış topladı.