Müge Anlı Deprem İçin Yardım Topladı! Hareketi Büyük Alkış Aldı!

Müge Anlı Deprem İçin Yardım Topladı! Hareketi Büyük Alkış Aldı!

ATV'deki programlarıyla bilinen Müge Anlı, bu sefer depremzede vatandaşlara yardım için bağış kampanyası düzenledi. İnsani ihtiyaçların karşılanması adına Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay'daki vatandaşlar için canlı yayında yardım parası toplandı.

Müge Anlı, deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yardım kampanyası düzenledi. Canlı yayında bağış toplanması için ekran karşısına çıktı. ATV'de yayınlanan program, bu sefer depremde yaralanan ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız için yapıldı.

IBAN ve SMS Bilgisi Paylaşıldı!

Müge Anlı'nın programında hem MUGE yazıp 2868'e mesaj atılabilirken hem de iban üzerinden yardım yapılabileceği iletildi. Bağışların miktarı çok kısa süre içerisinde 10 milyon TL'yi geçti. Toplanan paralarla birlikte yardım tırlarının deprem bölgesine gideceği belirtildi. Bu doğrultuda Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da hissedilen depremden ötürü depremzede vatandaşlara gerekli insani ihtiyacın sağlanması hedefleniyor.

Müge Anlı'dan Deprem İçin Yardım Çağrısı!

Müge Anlı, yapmış olduğu açıklamada "Ekip arkadaşlarımızın deprem bölgelerine geçmesini beklemek için bir ara yayın oldu. Bu arada da gelen yardım taleplerini değerlendiriyoruz. Şimdi deprem bölgesine yardım etme vakti" ifadesine yer verdi.