Müge Anlı'yı Masada Ünlü Oyuncu Yendi! Müge Anlı'yı Hiç Böyle Görmediniz

Müge Anlı'yı Masada Ünlü Oyuncu Yendi! Müge Anlı'yı Hiç Böyle Görmediniz

Müge Anlı'nın okey ve tavla aşkı bir türlü bitmek bilmiyor. Bu sefer de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Müge Anlı'yı yakından takip edenler bu paylaşıma çok şaşırdı. Okey oynarken görüntülenen sunucunun oyundaki eşi ise ünlü pop şarkıcısı çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te program sunmakta olan ünlü isim, aynı zamanda özel hayatı ile de dikkat çekiyor. Daha önce pek çok defa okey ve tavla oynadığını belirten Müge Anlı, bu sefer bambaşka bir görüntüyle karşımıza çıktı. İnternet üzerinden oynadığını belirttiği oyunları canlı canlı oynadı. Okeydeki eşini görenler ise gözlerine inanamadı. Çünkü ünlü pop sanatçısıyla birlikte oynamaktaydı.

Sinan Akçıl ile Okey Oynadı!

Ünlü pop sanatçısı Sinan Akçıl ile okey oynayan Müge Anlı, arkadaşının fotoğrafını çekerek kazandıklarını ilan etti. Böylelikle oyuna olan ilgisinin ne kadar fazla olduğunu takipçileri de görmüş oldu. Daha önce canlı yayında yaptığı açıklama ile oynadığından söz etmişti ve fakat kimse kendisini okey oynarken görmemişti.

Okey ve Tavlayı Seviyor!

Öte yandan Müge Anlı'nın canlı yayında oynadığı oyunlarla ilgili söyledikleri tekrardan gündeme geldi. Sevilen sunucu, "Ben oynuyorum tavla ve okey internette. Bir yazışmalar var, millet birbirlerine telefon numaralarını veriyorlar inanamazsınız. Ben geçen birine yazdım 'Hanımefendi nasıl güvenip de telefon numaranızı paylaşıyorsunuz?' dedim. Beni okey masasından attılar. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış" sözlerine yer vererek adından söz ettirmişti.