Müge Anlı'ya Bir Darbede Hukukcu Sağ Kolundan Geldi! Müge Anlı İle Tatlı Sert Yolun Sonunamı Geliyor?

Müge Anlı'ya Bir Darbede Hukukcu Sağ Kolundan Geldi! Müge Anlı İle Tatlı Sert Yolun Sonunamı Geliyor?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'da yeni gelişmeler meydana geldi. Ünlü sunucunun sağ kolu bir süredir gözükmüyordu. Peki kendisi programa neden katılmadı? Yaptığı sosyal medya açıklaması ile herkesi şok etti. Hastaneden fotoğraf paylaşan ünlü isme ne oldu? Sağlık durumuna dair detaylar ortaya çıktı.

Müge Anlı, sağ kolu olarak takip edilen bir ismin programa dahil olmamasıyla şoka uğradı. Yaptığı açıklama ile de herkesi şaşırttı. Peki ATV'de yayınlanan programda neler yaşanıyor? Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip etmek istiyordu. Dolayısıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki son açıklamalar dikkat çekti. İşte Müge Anlı'nın merak ettiği ve açıklama yaptığı Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen ile ilgili detaylar...

Şevki Sözen Nerede?

Müge Anlı programlarında yaptığı değerlendirmeler ve yorumlarla adından söz ettiren Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen ile ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Ünlü isim, yaptığı açıklamada eşinin ameliyat olduğunu vurguladı. Sosyal medya hesabından “Canım hayat yoldaşım, eşim, sevdiğim dün ani bir gereksinimle oldukça önemli bir operasyon geçirmek durumunda kaldı” açıklamasında bulundu.

Programa Devam Edecek mi?

Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen'in yakın zamanda programa devam edeceği belirtildi. Şu an eşinin yanında olduğunu vurgulayan ünlü isim, ATV'deki programa kaldığı yerden devam edecek. Dolayısıyla kendisi hakkında yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.