Müge Anlı'nın Tatili Bitti! Müge Anlı İle Tatlı Sert'in Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu

Müge Anlı'nın Tatili Bitti! Müge Anlı İle Tatlı Sert'in Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler açıklandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programın yeni sezonu ne zaman başlıyor? Müge Anlı'dan gelen haberle birlikte izleyiciler de heyecanlandı. ATV programı bu sene geç mi başlayacak? İşte çeşitli detaylar haberimizde...

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı  ile Tatlı Sert programında dikkat çeken anlar yaşanacak. Yayın hayatına kesintisiz devam eden program, yeni sezonu ile ne zaman ekrana gelecek? Program ile ilgili çok fazla soru soruluyor. Yıllar sonra evlenen ve artık hayatını değiştirme kararı alan ünlü sunucu, mutlu bir evlilik sürüyor. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile olan birlikteliği sosyal medya tarafından da olumlu karşılandı.

Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor?

ATV programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Ancak geçtiğimiz yıla göre aynı karar alınacak ise muhtemelen Ağustos ayında yayın hayatına başlayacaktır. Bu tarihe kadar bir bilgi verilmediği için de Ağustos'un son haftası şeklinde düşünülüyor. En geç Eylül ayının ortalarında yayın hayatına başlayacaktır.

Sunucu Çok Seviliyor!

Müge Anlı, bu zamana kadar çözdüğü vakalarla birlikte büyük bir kitlenin sempatisini kazandı. Başarılı gazeteci, sorgulama yeteneği oldukça yüksek ve kendisi gibi kaliteli bir ekiple çalışıyor. Bakalım yeni sezonda hangi vakalarda başarılara imza atacak hep birlikte göreceğiz.