Müge Anlı'nın Kimseye Neden Aşık Olmadığının Detayı Ortaya Çıktı

Müge Anlı'nın Kimseye Neden Aşık Olmadığının Detayı Ortaya Çıktı

Müge Anlı'nın aşk hayatı daima merak ediliyordu. Geçmişteki evliliği ve çok daha fazlası ortaya çıktı. İkili arasındaki gelişmelere bakacak olursak oldukça zorlu bir evlilik geçirdiği görülüyor. Peki Müge Anlı daha önce kiminle evlendi? ATV'deki program sunuculuğu kariyerinin yanı sıra aşk hayatına dair bazı gelişmeler yaşanmıştı...

Müge Anlı, sunduğu program ile gündeme gelse de geçmişteki evliliği de çok konuşulmakta. Kendisinden fazla söz etmese bile basına yansıdığı kadarı ile zamanında önemli bir evliliğe adımını attığı biliniyor. Hatta Lidya isminde bir çocuğu da bulunmakta. Birlikte yaşayan ikilinin yanı sıra Müge Anlı'nın eşinden neden boşandığı merak edilmekte. Üstelik kiminle evlendiğinde dair çeşitli sorular da soruluyor.

Kiminle Evlenmişti?

Müge Anlı'nın tek evliliği Burhan Akdağ ile gerçekleşti. O zamanlar Kanal 6'da çalışmaktaydı. Magazin Müdürü olan Burhan Akdağ ile aşk yaşadı ve daha sonra evlenme kararı aldılar. Daha sonra çeşitli nedenlerden ötürü boşandılar. Hatta boşanma gerekçelerinden biri de şiddetti.

Burhan Akdağ Kitap Yazdı!

Bundan yıllar sonra Burhan Akdağ'ın "Koynumdaki Yılan" isimli bir kitap yazdığı öğrenildi. Burada Müge Anlı'dan da bahsetti ve çeşitli iddialara yer verdi. Dolayısıyla ikilinin yıldızları bir türlü barışmadı. Günümüzde hala görüşüyorlar mı bilinmiyor ancak çocukları vasıtasıyla iletişim kurdukları tahmin ediliyor.