Müge Anlı'nın Evliliği Hakkında Detaylar Basına Sızdı! Müge Anlı Neden Boşandı?

Müge Anlı'nın Evliliği Hakkında Detaylar Basına Sızdı! Müge Anlı Neden Boşandı?

Müge Anlı'nın ATV'deki kariyerinin yanı sıra evlilik hayatı da gündeme geliyor. Eskiden evli olduğu isimle ilgili bilinmeyenler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Peki Müge Anlı ve Burhan Akdağ neden boşandı? İkili arasındaki gelişmelere ilişkin çok fazla iddia ortaya atıldı. İşte Müge Anlı'nın dikkat çeken evliliği...

Müge Anlı, ATV'deki başarısının yanı sıra geçmişte yaptığı işlerle de adından söz ettirmişti. Kanal 6'da çalıştığı zamanlarda kanalın magazin müdürü olarak görev yapmakta olan Burhan Akdağ ile tanıştı. İkili iki defa nikah masasına otursa da bir türlü geçinemedi. Çeşitli iddiaların yanı sıra aralarındaki şiddetli geçimsizliğin nedeni kestirilemiyor. Ayrıca Müge Anlı'nın şiddet gördüğünü iddia etmesi de gündeme bomba gibi düşmüştü.

Özel Hayatı Çok Konuşulmuyor!

Müge Anlı'nın özel hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Bu nedenle ünlü ismin magazin dünyası ile çok fazla alakalı olduğu söylenemez. Ancak bilinen kısıtlı bilgilerle bile gündeme gelmeyi başarıyor. Kendi özel hayatı ile ilgili bu kadar sessiz olması da dikkat çekmekte.

Burhan Akdağ Kitap Yazmıştı!

Burhan Akdağ, Müge Anlı ve kendi hayatından bahsederek önemli bir kitap yazmıştı. Kitabın ismini "Koynumdaki Yılan" olarak koyması ise dikkat çekti. İkilinin düzenli olarak görüştüğü ve iletişim kurduğu belirtiliyor. Ancak eskisi gibi olmadıkları da tahmin edilmekte.