Müge Anlı'nın En Yakınından Acı Haber Geldi! Müge Anlı İle Tatlı Sert Yayınına Duracak Mı?

Müge Anlı'nın En Yakınından Acı Haber Geldi! Müge Anlı İle Tatlı Sert Yayınına Duracak Mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Mehmet Şevki Sözen ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Ünlü ismin programda değil de hastanede gözükmesi şaşırttı. Bu haberle birlikte kendisinin başına bir şey mi geldi diye soruluyor. Sağlık durumu hakkındaki gelişmeler gözler önüne serildi. Mehmet Şevki Sözen'e ne oldu?

Müge Anlı programında dikkatleri üzerine çeken Mehmet Şevki Sözen, son zamanlarda önemli açıklamalarla gündeme geliyor. Müge Anlı'nın yanında yer alan ve birlikte program yapan ikiliden biri programda gözükmedi. Hal böyle olunca kendisiyle ilgili bir gelişmenin yaşandığı öğrenildi. Hastaneden paylaşım yapan Mehmet Şevki Sözen, herkesi heyecanlandırdı. Peki ünlü ismin sağlık durumu nasıl? Ameliyatla ilgili sözleri ise gündem oldu.

Eşi Ameliyat Oldu!

Mehmet Şevki Sözen, eşinin ameliyatı nedeniyle kendisinin yanında bekledi. Ona destek olarak zor zamanında yanında olduğunu hissettirdi. Dolayısıyla programdaki bu gelişmeyle birlikte merak edilenler tek tek ortaya çıktı. Şimdi ise sağlık durumuyla ilgili çeşitli paylaşımlar yapmakta.

Sağık Durumu Oldukça İyi

Mehmet Şevki Sözen, eşinin sağlık durumuna ilişkin bilgi de verdi. Ameliyat anının heyecanlı olduğunu belirtti ve eşine destek olması sürdürdü. ATV programına ise en kısa sürede döneceği düşünülüyor. Haliyle bu gelişme sonrasında kendisi hakkında neler ortaya çıkacak göreceğiz.