Müge Anlı'nın ATV ile Sözleşmesi Bitti! İşte Müge Anlı'nın Yeni Kanalı..

Müge Anlı'nın ATV ile Sözleşmesi Bitti! İşte Müge Anlı'nın Yeni Kanalı..

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı artık TV8'de mi yayınlanacak? Öyle bir teklif geldi ki duyanlar şok oldu. Müge Anlı'nın ATV'den ayrılacağı iddia ediliyor. Acun Ilıcalı, reddedilemeyecek bir teklifte bulunmuş olabilir. İşte Müge Anlı'nın bu teklife yanıtı ve hayranları bekleyen gelişmeler...

Müge Anlı, ATV'de sunduğu program ile reytinglerde öne geçiyor. Milyonların severek takip ettiği ünlü isim, kimi zaman sosyal medyada gündem de olmakta. Başarılı sunuculuğunun yanı sıra gazeteci kimliğini de devreye sokmuş vaziyette. Kendisi programı sunarken bir yandan da bazı teklifler aldığını öğrendik. Gelen tekliflerden biri büyük ses getirecek.

TV8'de Çalışma Teklifi!

Acun Ilıcalı, Müge Anlı'ya geçtiğimiz yıl da teklif yapmıştı. İddialara göre EXXEN'de program sunması için böyle bir teklifte bulundu. Ancak kendisi bu teklifi kabul etmedi. Şimdi ise şansını TV8 ile denemek istediği ortaya çıktı. Ünlü sunucu, Acun Ilıcalı'nın bu teklifini kabul edecek mi merak ediliyor.

Müge Anlı ATV'den Ayrılır mı?

Müge Anlı'nın ATV ile olan bağı yıllardır devam etmekte. İşini de severek yaptığı ve hali hazırda reytinglerden memnun olduğu düşünülür ise ünlü ismin böyle bir karar vermesi beklenmiyor. Çünkü hem reytingler bölünecek hem de programı beklenileni karşılayamaz ise gölgede kalabilir.