Müge Anlı'dan Herkesi Şaşırtan İtiraf! Salon Resmen Yıkıldı!

Müge Anlı'dan Herkesi Şaşırtan İtiraf! Salon Resmen Yıkıldı!

Müge Anlı'nın oynadığı bileklik itirafı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son yayınına damgasını vurdu. Avukat Rahmi Özkan'ın bilekliklerinin gündemde olduğunu söyleyen Rahmi Bey'in bilekliklerine bakarken, bileğindeki bileklikteki romantik detayı da anlattı. Anlı, bileziğinde eşinin adının Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun yazdığını, Şinasi Bey'in bileziğinde Müge'nin yazdığını söyledi.

Müge Anlı, o sırada stüdyoda alkışlar yükselirken bu bileziğini hiç çıkarmadığını sözlerine ekledi.

Müge Anlı ve Tatlı Sert'in programı akıllara durgunluk veren olaylarla gündemde kalırken, zaman zaman Müge Anlı'nın küçük itiraflarıyla da olayları yönetiyor. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile olan evliliğini çok merak eden Müge Anlı, eşiyle ilgili yeni bir romantik detayı itiraf etti. Bileziği hiç çıkarmadığını söyleyen Müge Anlı, "Şinasi" dedi, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun bileziğine Müge yazdığını ve o anda stüdyoda alkış tufanının koptuğunu söyledi. İşte Müge Anlı'nın olaylı itirafı ve bu bilekliğin detayları...

"SİZİN KOLUNUZDA DA VAR"

Müge Anlı, Rahmi Özkan'a dönerek, “Arkadaşlar bana gösterdi. Ayrıca iki saat taktığını da bildirdiler... Kolunda saat var, şu kolunda saat...' Yanına gidip koluna baktı. Rahmi Bey kolunu gösterdi ve "Hayır o saat değil, saat değil, bileklik değil, bugün takmadım, pazartesi takacağım" dedi. Müge Anlı, Rahmi Bey'in kolundaki diğer bileziklere baktı ve "Aaa ne bunlar, deriler cıvıl cıvıl" dedi. Rahmi Bey bilekliklerden birini göstererek "Oğlum İspanya'dan getirmiş, diğeri bir izleyicimizin hediyesi, diğeri de kolunda" dedi.

"BENİMKİNDE 'ŞİNASİ' YAZIYOR"

Müge Anlı "Senin adın da var mı?" Rahmi Bey, "İsmi yazılı, seninkinde ne var?" diye sorunca. cevap verdi. Müge Anlı, "O nedir biliyor musunuz? İsimleri Mors alfabesiyle yazıyor" dedi. Rahmi Bey “Adını biliyor musun?” Müge Anlı'nın dediği gibi "Bende de var. Benimki Şinasi diyor, Şinasi'deki Müge yazıyor." O sırada stüdyoda alkışlar koptu, Rahmi Bey "Aman ne güzel" dedi.

"HİÇ ÇIKARMIYORUM"

Rahmi Bey, "Düşünerek ve özenle gönderen" deyince Anlı, "O yüzden çıkarmıyorum" dedi.