Müge Anlı'da Kahreden Anlar Yaşandı! Dedeyi Torunu mu Öldürdü?

Müge Anlı'da Kahreden Anlar Yaşandı! Dedeyi Torunu mu Öldürdü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki cinayet itirafı yine çok konuşulacak. Dedenin kayıp olduğu bilinirken ortaya bir anda cinayet olayı geldi. Peki dedenin ölümüne torunu mu sebep oldu? Canlı yayında torununu görenler neden böyle davrandığına anlam veremedi. Herkes şaşkınlıkla gelişmeleri takip etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 5 aydır kayıp olan Dursun Zehir ile ilgili çeşitli detaylara ulaştı. Arama çalışma işlemlerinin sonucunda Dursun Zehir'in öldürüldüğü öğrenildi. Üstelik bu canlı yayında açıklanırken torununun mimikleri dahi oynamadı. Peki dedeyi kim öldürdü? Cinayete kurban gittiği belirtildi.

Şüpheliler Sorgulandı!

Şüpheli sorgulamasının hemen ardından bazı gerçekler ortaya çıktı. İtirafçılardan biri taş ile öldürdüklerini ve bir yerin altına gömdüklerini itiraf etti. Torun Kerim ise yaşanan bu gelişmeye nasıl karşılık verdi? ATV programında tüyler ürperten anlar yaşandı. Müge Anlı ile bile bu gelişmeler karşısında şaşkın olduğunu itiraf etti. İşte o anlara dair detaylar...

Cesede Ulaşılamadı!

Arama çalışmaları devam edilirken cesedin orada bulunmadığı görüldü. Dedenin cesedinin nereye gömüldüğü merak ediliyor. Bunu kimin yaptığı ise yakın zamanda daha da netleşecek. Eğer azmettirici olarak torun yakalanır ise tüm Türkiye bu gelişme karşısında şok olacaktır. Güncel gelişmelere dair beklentileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım sevilen programda bizleri neler bekliyor?