Müge Anlı'da Canlı Yayında Konuklar Birbirine Girdi! Müge Anlı Müdehale Etti

Müge Anlı'da Canlı Yayında Konuklar Birbirine Girdi! Müge Anlı Müdehale Etti

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı'nın programında yumruklu kavga vardı. Canlı yayında yaşanan bu kavga ile taraflara müdahale edildi. 19 yaşındaki genç kızın 41 yaşındaki adamla evlenmesi aile tarafından yanlış bulundu. Kayıp ihbarı ile programa katılan aile hayatının şokunu yaşadı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te pek çok kişinin şaşırdığı bir olay meydana geldi. 19 yaşındaki kızın 41 yaşındaki adamla evlenmesi dikkat çekti. Ailenin bir süredir kayıp olarak aradığı kızın evli çıkması tepki topladı. Fahriye, Hasım ile evlendiğini duyurdu. Canlı yayına da birlikte geldiler. İkili yan yana otururken yaşanan gelişmeler tekrar masaya yatırıldı. Aile, kızının kandırıldığını düşünüyor. Peki canlı yayın esnasında neler yaşandı?

Aile Daha Fazla Dayanamadı

19 yaşındaki Fahriye'nin 41 yaşındaki Hasım ile evlenmesi nedeniyle dedenin sinir krizi geçirdiği görüldü. Bir anda Hasım'a karşı yürüdü ve ona yumruk attı. Sonrasında ise yayın bir anda Müge Anlı'yı gösterdi. Taraflar ayrılırken programdaki sakinliğin sağlanması için bir süre ara verildi.

Fahriye Stüdyodan Ayrıldı

Fahriye, yumruklu kavgadan bir süre sonra stüdyodan ayrılma kararı aldı. Aile, kızının kandırıldığını düşündüğü için bu gelişmenin peşini bırakmayacak. Aynı zamanda babası artık kızının eve dönmesini istiyor. ATV programında başka ne gibi gelişmeler meydana gelecek yakın zaman sonra belli olacaktır. Hafta içi her gün yayınlanan program büyük ilgiyle takip edilmekte.