Müge Anlı'da Canlı Yayında İç Çamaşırı Skandalı İzleyici Şoka Girdi!

Müge Anlı'da Canlı Yayında İç Çamaşırı Skandalı İzleyici Şoka Girdi!

Müge Anlı'da üfürükçü olarak bilinen Gönül Hoca damgasını vurdu. Yengesinin ölümüne dahi neden olduğu belirtiliyor. Sabriye Topal'ın intiharında kendisinin parmağı var mı? Öte yandan kendisinin yanına yardım için gelen birisinden iç çamaşırı dahi istemiş. İşte ATV programında yaşananlar...

Müge Anlı, üfürükçü skandalı ile gündeme geldi. Gönül Taşan'ın büyücülük yaptığı ve pek çok kişiye yanlış bilgiler verdiği öne sürüldü. Bir kişinin intiharında da parmağı olduğu iddia edildi. Üstelik paranın yanı sıra iç çamaşırları da isteyerek insan kandırdığı ileri sürüldü. Peki Gönül Hocal lakaplı Gönül Taşan ve annesi konuya ilişkin neler söyledi? ATV programında hakkında o kadar fazla iddia vardı ki duyanlar şaşırdı.

Yengesini Ölüme Götürdü

İddiaların en büyüğü ise Gönül Taşan'ın yengesi Sabriye Topal için onda büyü olduğunu söylemesi. Daha sonra aralarındaki görüşmeyle birlikte Sabriye Topal kendini asmış. Bu iddiaların doğruluğu kanıtlanır ise üfürükçü hakkında işlem başlatılabilir. İzleyiciler, bu gelişmeleri ağızları açık takip etti. Şaşırtan iddiaların sonu bitmek bilmiyor.

Gönül Hoca Yayını Terk Etti

Öte yandan Gönül Hoca lakaplı üfürükçünün canlı yayını terk ettiği görüldü. Hakkındaki iddialar bitmek bilmeyince kendisi de sinirlendi ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten ayrıldı. Şimdi ise ATV'de ne gibi gelişmeler yaşanacak merak ediliyor.