Müge Anlı Şoka Girdi! Yanındaki Çalışanlar FOX TV Geçti! Müge Anlı Ağlayarak Arkadaşlarına Sitem Etti

Müge Anlı Şoka Girdi! Yanındaki Çalışanlar FOX TV Geçti! Müge Anlı Ağlayarak Arkadaşlarına Sitem Etti

Müge Anlı İle Tatlı Sert programından peş peşe Müge Anlı'nın en yakınındaki isimler bir bir ayrılıyor. Kebriye Koç'un Müge Anlı'yı bırakıp Fox tv'deki programa katılıyor. Bundan sonraki süreçte de Fox TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun'da görev yapacak. Üstelik hafta içi her gün kamera karşısına çıkarak performans gösterecek. detaylar haberimizde..

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan bu gelişme büyük dikkat çekti. Pek çok kişinin merak ettiği bu gelişmeye dair detaylar paylaşıldı. Kebriye Koç, Müge Anlı'da yıllarca görev yapmaktaydı. Kendisinin de güvendiği bir isimdi. Ancak Fox TV'de yayınlanan programa geçiş yapması şaşırttı. Fulya ile Umudun Olsun programına neden geçtiği ise merak ediliyor. Acaba Müge Anlı ile aralarında bir sıkıntı mı var?

Müge Anlı Şaşırttı!

Müge Anlı'nın konuya dair tek söz söylememesi dikkat çekti. Ancak Kebriye Koç, Müge Anlı'nın program işleyişinden söz ederek övgü ile bahsetti. Buradan da anlaşıldığı üzere ikili hakkında bir sıkıntı olmadığı anlaşılıyor.

Fulya Öztürk ile Çalışacak

Kebriye Koç, bundan sonraki süreçte kamera arkasında değil kamera önünde Fulya Öztürk ile çalışacak. Hal böyle olunca kendisinin kariyeri açısından da güzel bir gelişme oldu. Bakalım önümüzdeki haftalarda ikili hakkında yeni bir gelişme yaşanacak mı göreceğiz? Müge Anlı, zaman içerisinde büyük başarılara imza attı ve kendisine eşlik edenler de kimi zaman çeşitli hamlelerle de farklı programlara geçiş yapmakta.