Müge Anlı Sevindiren Haberi Ağlayarak Duyurdu! Müge Anlı Biyolojik Ailesini  Buldu!

Müge Anlı Sevindiren Haberi Ağlayarak Duyurdu! Müge Anlı Biyolojik Ailesini Buldu!

Müge Anlı, 33 yıldır ailesini görmeyen Vedat Alexander Schlienbecker'ın biyolojik annesini bulmasına yardımcı oldu. İmkansız denilen bir vakayı daha başarıyla tamamladı. ATV'deki programda alkış kıyamet koptu. Başarılı sunucunun bu hamlesi çok konuşulacağa benziyor.

Vedat Alexander Schlienbecker, İzmir'de iki yaşındayken ablasıyla birlikte cami avlusuna bırakılmıştı. 33 yıl sonra ailesi ile kavuşması dikkat çekti. Müge Anlı, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Alman çift tarafından evlat edinmesiyle birlikte yıllarca gerçek ailesinin kim olduğunu merak eden Vedat, sonunda büyük gerçeğe kavuştu. Ailesine kavuşması çok sevindirdi. Müge Anlı ise büyük bir tebrik aldı.

Müge Anlı'dan Büyük Başarı

ATV'deki programda sunuculuk yapan Müge Anlı, çeşitli vakaları çözümleme konusunda oldukça başarılı. Eleştirel ve araştırmacı kimliğini de sık sık kullanıyor. Son dakika gelişmesine göre Vedat Alexander Schlienbecker, 33 yıllık aile hasretini sona erdirdi. Annesi ile yüzleşti ve ikili duygusal anlar yaşadı.

Biyolojik Ailesini  Buldu

Biyolojik annesi ile karşılaşması herkesi şaşırttı. Müge Anlı, imkansıza yakın olan bir vakayı daha başarıyla sonuçlandırdı. Dolayısıyla başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Reyting rekorları kıran programdaki bu gelişme gözden kaçmadı. Bakalım başarılı sunucu önümüzdeki günlerde başka hangi vakaların çözülmesinde başrol oynayacak...