Müge Anlı İle Tatlı Sert Canlı Yayınında Ortalık Karıştı! Müge Anlı Sinir Krizi Geçirdi

Müge Anlı İle Tatlı Sert Canlı Yayınında Ortalık Karıştı! Müge Anlı Sinir Krizi Geçirdi

ATV'de program sunucusu olan Müge Anlı, şok açıklamaları ile gündemdeki yerini aldı. Başarılı sunucu öyle şeyler söyledi ki duyanlar çok şaşırdı. At yarışlarına ve kumara ilişkin yaptığı yorumla birlikte özür dilemeyeceğini vurguladı. Müge Anlı'nın kumar oynayanlara yönelik cevabı oldukça sertti.

Müge Anlı, daha önceden söylediği sözlerle gündeme geldi. At yarışı oynayan kişilerle ilgili yaptığı açıklama sonrası sosyal medyada özür dilemesi gerektiği yönünde bir etiket çalışması başlatıldı. Twitter'daki bu çalışmayı gören Müge Anlı, yaptığı açıklamalarla sert bir yanıt verdi. Pek çok kişinin kumar illeti yüzünden başının yandığını hatırlattı ve böyle insanlara özür dilemeyeceğini dile getirdi.

Özür Dilemek İstemiyor!

Müge Anlı, yaptığı açıklama ile özür dilemeyeceğini tekrarladı. Ailesine para vermek yerine çocuklarının rızkını kumara yatıranlara sert tepki gösterdi. Üstelik üzerine özür beklemelerinin komik olduğunu vurgulamak istedi. Sosyal medyada ortaya çıkan özür paylaşımlarına yönelik cevabını en net şekilde belirtti.

At Sevgisi Başka Kumar Başka!

Atları sevdiklerini belirterek kumar oynamayı meşrulaştırmaya çalışanlar hakkında da konuştu. Atı sevmek ve ona bakmanın başka bir eylem olduğunu söyledi. Ancak bunu bahane ederek at yarışlarına para yatırmanın doğru olmadığını da dile getirdi. Bunun bağımlılık olduğunu söyleyerek gerektiği vakit tedavi olunması şartının da altını çizdi.