Müge Anlı Eski Eşinden Neden Ayrıldı? Ayrılık Sebebi Neydi Ortaya Çıktı!

Müge Anlı Eski Eşinden Neden Ayrıldı? Ayrılık Sebebi Neydi Ortaya Çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Dolayısıyla eski eşinden neden boşandığı merak ediliyordu. Müge Anlı neden boşandı? ATV'de sunduğu program ile adından söz ettiren ünlü ismin özel hayatına değineceğiz ve bilinmeyenler konuşulacak.

Müge Anlı, ATV'de sunduğu program ile gündeme geliyor. Başarılı sunucu ile ilgili öyle gelişmeler yaşandı ki herkes şaşkınlıkla takip ediyor. Geçmiş yıllarda  yaptığı evlilikler ve çok daha fazlası kaleme alındı. Ünlü ismin evlendiği isim ve sonrasında yaşananlar gözler önüne serildi. Müge Anlı hakkında merak ettikleriniz yanıt buluyor. ATV'deki programının haricinde bu sefer özel hayatı ile de gündeme gelecek.

Müge Anlı Neden Boşandı?

Müge Anlı'nın şiddet ve anlaşmazlık üzerine boşandığı belirtiliyor. Kendisi şiddet gördüğünü belirtmişti. Dolayısıyla kızının velayetini üstüne alarak boşanma gerçekleşti. İkilinin ayrılmasıyla birlikte çeşitli gelişmeler meydana geldi. Burhan Akdağ'dan ayrıldıktan sonra eski eşi kendisi hakkında kitap yazmıştı.

Koynumdaki Yılan Kitabını Yazdı!

İlişkileri sonra erdikten ve boşandıktan sonra eski eşi Burhan Akdağ, Koynumdaki Yılan isimli kitabı yazdı ve büyük dikkat çekti. Müge Anlı'nın göründüğü gibi biri olmadığını vurgulayan ve çeşitli olayları içeren kitap büyük dikkat çekti. Hali hazırda pek çok kişi tarafından okunduğu da biliniyor. Ünlü sunucudan pek de iyi biri olarak bahsedilmediği kesin.