Müge Anlı Canlı Yayında Konuğu İle Kavga Yaptı! Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Bir İlk Yaşandı..

Müge Anlı Canlı Yayında Konuğu İle Kavga Yaptı! Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Bir İlk Yaşandı..

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan gelişmeler dikkat çekti. İzleyicilerin merakla beklediği programda neler yaşanıyor? İşte son dakika gelişmeleriyle birlikte merak edilen sorular ve çok daha fazlası haberimizde. Müge Anlı, dolandırılan adama sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı, ATV'de yayınlanan programda heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. Kendisi, programa katılan ve dolandırıldığını söyleyen adama sert tepki gösterdi. Mehmet Esen'in başına gelenler büyük dikkat çekti. Eşinden ayrıldıktan sonra farklı biri ile evlendiği ancak iki hafta içerisinde dolandırıldığını belirtti. Şimdi ise ne yapacağını bilmediği ifade ediliyor. Hal böyle olunca pek çok kişi tepkisini gösterdi.

Çok Fazla "Ben'li" Konuştu!

Mehmet Esen'in, eşinin ihtiyaçlarını giderdiği konusunda çok fazla "Ben" kelimesi kullanması gözden kaçmadı. Müge Anlı ise bu sözlere sinirlendi. Aile içerisinde en az birinin eşinin ihtiyacını karşılaması gerektiğini vurguladı. Kendisinden örnek vererek eğer eşi karşılayamaz ise kendisinin bunu yapabileceğini belirtti. Dolayısıyla Mehmet Esen'e sert bir yanıt vermiş oldu.

Gülenlere de Sitem Etti!

Programda Mehmet Esen'in haline ve Anlı'nın tepkilerine gülenler de Müge Anlı'dan tepki gördü. Sitem dolu açıklamalarıyla dikkat çeken Müge Anlı, son zamanlarda önemli açıklamalara imzasını atıyor.