Müge Anlı Acı Haber Duyurdu! Sağ Kolu Hastaneye Kaldırıldı

Müge Anlı Acı Haber Duyurdu! Sağ Kolu Hastaneye Kaldırıldı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında bir ismin eksik olduğu görüldü. Mehmet Şevki Sözen ekranlarda gözükmüyordu. Daha sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü isim, herkesi şaşırtacak bir gelişmeye imzasını attı. Ameliyatlı fotoğrafla gündeme geldi. Mehmet Şevki Sözen'in sağlık durumu nasıl?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gözükmeyen Mehmet Şevki Sözen, herkesi korkuttu. ATV ekranlarında yer alan programda yorumları ile izleyicilere bilgi veren ve çeşitli vakalara ışık tutan ünlü isim, bir süredir ekranda gözükmüyor. Kendisinin programdan ayrıldığı dahi düşünüldü. Ancak ortaya çıkan gelişmeye bakacak olursak durum çok daha farklı. Peki Mehmet Şevki Sözen'e ne oldu? Sosyal medya hesabı üzerinden gelen açıklama şaşırttı.

Ameliyat Fotoğrafı Paylaştı!

Mehmet Şevki Sözen'in ameliyat fotoğrafı paylaşması dikkat çekti. Önce kendisinin ameliyat olduğu düşünüldü. Ancak ortaya çıkan gelişme ile birlikte eşinin ameliyata girdiği ortaya çıktı. Eşi için onun yanında bulunduğu belirtildi. Dolayısıyla kendisi de oldukça heyecanlı anlar yaşadı. Çok sevdiği kıymetli eşinin ameliyat olacak olması onu da merak ettirdi. Daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaştılar.

Programa Geri Dönecek

Öte yandan Mehmet Şevki Sözen'in programa geri döneceği belirtiliyor. En kısa sürede tekrardan ATV ekranlarında yerini alacak. Kendisinin yokluğu hissedilse de bu durumun çok uzun sürmeyeceği vurgulandı.