Arif Verimli'den Şok Müge Anlı İtirafı! Mügü Anlı'nın Herkeslerden Gizlidiği Olayı Açıkladı

Arif Verimli'den Şok Müge Anlı İtirafı! Mügü Anlı'nın Herkeslerden Gizlidiği Olayı Açıkladı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olaylardan ötürü Arif Verimli ayrılmıştı. Ancak kendisi ayrıldıktan uzun bir süre sonra zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Üstelik isim vererek konuştu ve top Müge Anlı'ya geldi. ATV'deki programda neler yaşandı? Canlı yayındaki açıklamalarından ötürü Arif Verimli tekrar gündem oldu.

Arif Verimli, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Ünlü ismin Müge Anlı'nın programından neden ayrıldığı merak ediliyordu. Aradan geçen uzun sürenin ardından katıldığı bir programda şok sözler söyledi. ATV'deki programdan ayrılmasının hemen ardından birine darılmış olabileceği düşünülüyordu. Bu konuda herkes haklı çıktı. Sosyal medyadan bunu ifade etmişti fakat Müge Anlı ile ilgili bir şey dememişti. Şimdi ise açtı ağzını yumdu gözünü.

Müge Anlı'ya da Rest Çekti!

Arif Verimli, yaptığı açıklamada Müge Anlı'ya da rest çekti. Başarılı ismin yaptığı açıklamalar şaşkınlıkla takip edildi. Müge Anlı bu sözlere bir yanıt verecek mi merak ediliyor. Arif Verimli, “Hiçbir kimseye kin beslemem, kızmam ama bir kişi hariç. Onu da söylemeyim. 14 yıl boyunca çalıştım onlarla. Şimdi samimi bir cevap vermek gerekirse kırgınım. Bir konu var, her konuda uzmanlaşmış birisi var. Hiç ilgisi yok ama ahkam kesiyor. Ben bozuldum, Müge’nin de bu hareketi destekleyen hamlesine kırıldım ve çıktım gittim. Müge beni sevseydi böyle olmazdı. Müge Anlı’nın da Şevki Sözen’inde benim için bir kıymeti yok” açıklamasında bulunarak şok üstüne şok yarattı.

Müge Anlı Yanıt Verecek mi?

Öte yandan Arif Verimli'nin ikisi için de belirttiği "kıymeti yok" sözlerine karşı Müge Anlı'dan bir yanıt gelir mi merak konusu oldu. ATV'deki programda bu durum gözler önüne serilebilir. Bakalım canlı yayında Müge Anlı'dan açıklama gelecek mi?