Müge Anlı Programından Giden Arif Verimli Başka Programa Geçti İddiası

Müge Anlı Programından Giden Arif Verimli Başka Programa Geçti İddiası

Müge Anlı Tatlı Sert programından ayrılan Arif Verimli için belli iddialar atıldı. Bu iddiaların gerçek payını detayları haberimizde paylaşıldı.

Hafta içi sabah programlarının vazgeçilmezi olan Müge Anlı Tatlı Sert’te Arif Verimli’nin ayrılması şok etkisi yaratmıştı. Bu durumda karşısında izleyicilere yaptığı açıklama olarak da sağlık sorunlarından dolayı programı bıraktığını söylemişti. Ancak bu durum öyle olmadığını bir takipçisinin sorusuyla anlaşılmıştı. Programa beraber çıktığı anlaşmazlıklar yüzünden ayrıldığını söylemişti. Arif Verimli iddiaları şuanda bitmek bilmiyor. Yeni bir iddia olarak da farklı bir programa geçiş yapacağını söylendi.

Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme Program İddiası

Yaşanan bu olaylarla birlikte çoğu haber sitesi kendine doğru çekmek için yalan haberler uydurmaya başladı. Arif Verimli’nin Didem Arslan Yılmaz’ın sunmuş olduğu programına geçiş yaptığını söylediler. Ancak bu durum böyle gerçekleşmedi. Yayılan iddialar sonrasında Arif Verim’liye bu konu hakkında sorular yöneltildi. Yapılan sorular karşısında dönüş sağlayarak şu sözleri izleyicilere iletti.  Arif Verimli 14.00- 20.00 aralarında muayene saatleri geçerli olduğu için böyle bir programa çıkamayacağını söyledi. Bu yüzden yapılan Müge Anlı Tatlı Sert programından Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme programının geçişi ile ilgili iddialarda cevabı alındı. Arif Verimli yoğun iş temposu arasında kendisi için vakit geçirmek istediğini de belirtti. Müge Anlı Tatlı Sert yoğun tempoyla devam ediyor ve vakaları ekibiyle çözerek hareket ediyor. Bu yoğun tempoda hem kendi işinizi hem de ekstra programa çıkmak haliyle yoruyor.

Müge Anlı Tatlı Sert Saat Kaçta?

Müge Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanarak saat 10.00 da ATV ekranlarında yer alıyor.

Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme Saat Kaçta?

Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme programı hafta içi her gün yayın yaparak saat 15.15’de SHOW TV ekranlarında yer alıyor.

Müge Anlı Tatlı Sert Ve Didem Aslan Yılmaz Vazgeçme

Her iki programı takip eden kişiler bir hayli fazla olarak görülüyor. Türkiye de çözülemeyen vakaları ekipleri sayesinde çözümleyerek Türk halkına sunuyor. Bu durumda olan ve zorluk çeken kişiler olaylar karşısında yardım isteyerek gün yüzüne çıkıyor. Müge Anlı Tatlı Sert programı ATV ekranlarında çıkıyor. Didem Arslan Yılmaz ise SHOW TV ekranlarında yayınlanarak çıkıyor.