Müge Anlı'nın Araç Filosunu Görenler Şaşırdı! Onlarca Otomobili Bulunuyor!

Müge Anlı'nın Araç Filosunu Görenler Şaşırdı! Onlarca Otomobili Bulunuyor!

ATV'de sunduğu program ile gündeme gelen Müge Anlı, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, araç filosu detayıyla herkesi şaşırttı. Çünkü onlarca araca sahip ve bu durum karşısında izleyiciler hangi otomobillere sahip olduğunu soruyor. İşte Müge Anlı'nın sahip olduğu servetin ufak bir kısmı...

Müge Anlı'nın sunduğu program ve çözdüğü vakalar ile gündeme geldiğini biliyoruz. Ünlü isim, programında elde ettiği başarılarla milyonların gönlünü kazandı. Sesini daima yüksek tuttu ve haksızlıkların karşısında mücadele etti. Ancak son zamanlarda magazinsel olarak daha da fazla gündemde yer alıyor. Evliliğiyle birlikte ünlü isim hakkında daha fazla haber yapılır hale gelindi. Peki ya Müge Anlı'nın araç filosu olduğunu biliyor muydunuz? İşte sahip olduğu araçlara dair detaylar haberimizde yerini aldı.

Müge Anlı'nın Araçları Çok!

Müge Anlı, 5'i tır olmak üzere toplamda 30 aracı bulunmakta. Acil durumlarda yardım edilmesi için gönderdiği biliniyor. Sel ve çeşitli afetlerde yardım dağıtılması adına hazırda bekletmekte. İhtiyaç olması durumunda kullanılması dikkat çekti.

Audi A7 Kullanıyor!

Müge Anlı'nın güncel olarak Audi A7 kullandığı belirtildi. Sunucunun araç filosunun yanı sıra lüks otomobile sahip olması dikkat çekti. Kazandığı paraların bir kısmını önemli yatırımlara harcadığı ve bir kısmını da insanlara yardım için kullandığı biliniyor.