Müge Anlı Kaç Aylık Hamile? Yeni Evlenen Müge Anlı Evlenmeden mi Hamile Kaldı

Müge Anlı Kaç Aylık Hamile? Yeni Evlenen Müge Anlı Evlenmeden mi Hamile Kaldı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu herkesi şaşırttı. Müge Anlı, neden aniden evlenmek istedi? Hamile olduğuna dair çeşitli iddialar ortaya çıktı. Ünlü isim, öyle bir açıklama yaptı ki duyanlar ne diyeceğini bilemiyor. İşte ünlü isimle ilgili merak edilenler ve dahası haberimizde...

Müge Anlı, yapmış olduğu ani bir açıklama ile evleneceğini duyurmuştu. ATV'de program yapan ünlü ismin aldığı bu karar ile birlikte herkes şok oldu. Öyle bir detay paylaşıldı ki herkes ne diyeceğini şaşırdı. Ünlü ismin en kısa sürede evlenecek olmasının ardında yatan neden tek tek incelendi. İddialar bir türlü bitmek bilmiyor. Pek çok kişinin merak ettiği detayları sizlerle paylaşacağız.

Müge Anlı Hamile mi?

Ünlü sunucu Müge Anlı'nın hamile olduğu iddia edildi. Evleneceği duyurusunu yaparken  “Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu” açıklamasında bulunmuştu. Daha sonra pek çok kişi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kim olduğunu araştırmaya başladı.

İddiaları Yalanlamadı!

Öte yandan Müge Anlı'dan iddiaları yalanlayacak bir açıklama gelmedi. Pek çok kişinin yakından ilgilendiği bu haber sonrasında ünlü isimden yakın zamanda bir duyuru gelir mi öğreneceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.