Müge Anlı Evlenince ATV ve Sunuculuğu Bırakıyor Mu? Açıklama Müge Anlı'dan Geldi..

Müge Anlı Evlenince ATV ve Sunuculuğu Bırakıyor Mu? Açıklama Müge Anlı'dan Geldi..

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. ATV'deki program final mi yapacak? Pek çok kişi şaşırtıcı ifadelere yer verdi. Ünlü isim evlendikten sonra kariyerine son mu veriyor merak edilmekte. İşte Müge Anlı ile ilgili şok detaylar haberimizde yerini aldı bile...

Müge Anlı'dan gelen evlilik açıklaması gündemdeki yerini almıştı. Şimdi ise program sunucusunun mesleğine veda edeceğine dair çeşitli söylentiler yer aldı. Kendisi, evlendikten sonra kariyerini kenara mı koyacak? Pek çok kişi ATV'de sunuculuk yapan ve milyonların takdirini kazanan ünlü isimle ilgili çeşitli detayları merak ediyor.

Müge Anlı'dan Üzücü Veda!

Müge Anlı, sezon finali ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ünlü ismin 14. sezon finali ile veda ettiği görüldü. Peki ya bu hamle sonrasında program ne zaman geri başlayacak? Tamamen final yapması beklenmediği için izleyiciler büyük beklenti içerisine girmiş vaziyette.

Eylül'de Geri Başlıyor!

Öte yandan ATV'nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in en kısa sürede başlayacağı belirtildi. Eylül ayında 15. sezon ile karşılaşacağız. Ünlü sunucunun evliliği program sunmasına elbette engel değil. Üstelik kariyerini kenara koymaya da niyeti yok. Bu gelişme sonrasında bizleri neler bekliyor açıklayacağız.