Ünlü oyuncu Acılar İçinde Hayatını Kaybetti

Ünlü oyuncu Acılar İçinde Hayatını Kaybetti

Sanat dünyasında ve film endüstrisinde büyük kayıplar. Ünlü oyuncu Art LaFluer (Art LaFluer), Babe Ruth rolünü oynayarak tarih yazdı. 78 yaşında Parkinson hastalığından öldü. Zaten Parkinson hastalığı ile mücadele ediyor. 10 yıldır.

Sinema sektörü için büyük kayıp. Dünyaca ünlü oyuncu Art Lafleur hayatını kaybetti. Sinema tarihine adını yazdıran usta oyuncunun ölümünün ardından sanat dünyası yas tuttu.


Oyuncunun eşi Shelley'nin açıklamasına göre Lafleur ve ailesi evde öldü. Shelley eşi hakkında şunları söyledi: "Cömert ve özverili bir adam. Bu nitelikleri kariyerine taşımakla kalmayıp ailesine ve arkadaşlarına da yansıttı."

Haber Global ekranlarında yer alan habere göre, 'Kum' filminde ikonik beyzbol yıldızı Babe Ruth ile büyük başarı yakalayan usta oyuncu, aralarında Cobra ve Christmas Old Man'in de bulunduğu birçok filmde rol aldı.


Sinema sektörünün efsane filmlerinden biri olan "Dreamland" da tavuk Gandil'i canlandıran bu ünlü oyuncu, "Water Drop", "Cinderella Story", "Speed ​​​​Racing" ve "Av Evi"nde rol almıştır. "Ve diğer işler.