Üç Kuruş Dizisi RTÜK'e Şikayet Edildi! Binlerce Şikayet Sonrası Show TV'den Üç Kuruş için Şok Karar!

Üç Kuruş Dizisi RTÜK'e Şikayet Edildi! Binlerce Şikayet Sonrası Show TV'den Üç Kuruş için Şok Karar!

Show TV'de ekrana gelen Üç Kuruş'ta bazı gelişmeler yaşandı. Dizinin ekrana geldiği günden bu yana şikayet edildiği biliniyor. Seyirciler, bazı konulardan rahatsız oldu. Peki Üç Kuruş dizisi için uygulanan yaptırım nedir? RTÜK'ten gelen ceza haberi sonrası dizinin yayından kaldırılması bekleniyordu.

Üç Kuruş dizisinin karşı karşıya kaldığı durum oldukça şaşırtıcı. Pek çok kişinin severek izlediği dizi şikayetlerden geçilmiyor. RTÜK'e şikayet edilen ve hakkında işlem başlatılmasını isteyen binlerce kişi bulunmakta. Çukur'un yerine geçen bu dizi, Show TV ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Başrollerde oynayan Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu büyük dikkat çekiyor. İkilinin uyumu gözler önüne serildi. Ancak bir yandan da dizi içerisindeki bazı sahneler seyircileri çileden çıkarmaya yetti. Peki dizide neler yaşanıyor?

Üç Kuruş Dizisi Şikayet Edildi

Üç Kuruş'un neden şikayet edildiğine baktığımızda dizi içerisinde fazla müzik, şiddet sahneleri ve bazı tepki toplayabilecek sahneler olduğu gösteriliyor. Hal böyle olunca seyirciler dizi hakkında belli başlı yaptırımlar uygulanması yönünde fikrini belirtti. Son zamanlarda diziye verilen bir ceza ise gündeme oturmuştu.

Diziye Para Cezası Verilmişti

Romanlarla ilgili aşağılayıcı sahnelerin olduğuna kanaat getiren RTÜK, diziye para cezası vermişti. Yayından kaldırılması beklenen dizinin böyle bir gelişmeyle karşılaşması şaşırttı. Dizi, her türlü gelişmeye rağmen yayın hayatına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde diziye dair neler yaşanacak göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor ve dizinin yeni bölümü en kısa sürede ekrana gelecek.