Engin Polat'tan Sabaha Karşı Acı Haber Geldi..

Engin Polat'tan Sabaha Karşı Acı Haber Geldi..

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'a, şikayetçi Halil İbrahim Alkan tarafından yeni bir dava açıldı. Alkan, kendisini tetikçilere vurdurtan kişilerin Dilan ve Engin Polat olduğunu iddia etti.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme gelmişlerdi. Şimdi ise Engin Polat hakkında yeni bir dava daha açıldı.

Yeni İddianame ve Şikayetçi

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat hakkında yeni bir iddianame hazırlandı ve şikayetçi olarak Halil İbrahim Alkan yer aldı. Alkan, "Bana bunu yaptıranlar Dilan Polat ile Engin Polat'tır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Motosikletli Saldırı ve İddialar

Yaklaşık 9 ay önce motosikletli saldırganlar tarafından saldırıya uğrayan Halil İbrahim Alkan, kendisini tetikçilere vurdurtan kişilerin Dilan ve eşi Engin Polat olduğunu iddia etti. Alkan, "Bu suikasti onlar bana düzenlediler" şeklinde ifadeler kullandı.

İddianamedeki Detaylar

İddianamede, telefon görüşmesinin telefon numarası görünecek şekilde Engin Polat'ın çalışanları tarafından kaydedildiği belirtildi. Ayrıca, Engin Polat'ın sosyal medya hesabından müştekinin numarasının görünecek şekilde paylaştığı tespit edildi.

Hapis Cezası Talebi

Engin Polat hakkında haberleşmenin gizliliğini ihlal ve verileri hukuka aykırı olarak verme ve ele geçirme suçlarından cezalandırılması talep edildi. Polat'ın 4 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası isteniyor. İlk duruşma önümüzdeki günlerde yapılacak.

Dilan ve Engin Polat çifti hakkındaki bu yeni dava ve iddialar, kamuoyunda geniş yankı bulmaya devam ediyor. Gelişmeleri takip etmek için haberlerimizi izlemeye devam edin.