Teşkilat Dizisinin En Çok Sevilen Oyuncusu Diziye Veda Etti! Teşkilat Dizisinde Deprem Yaratacak Ayrılık..

Teşkilat Dizisinin En Çok Sevilen Oyuncusu Diziye Veda Etti! Teşkilat Dizisinde Deprem Yaratacak Ayrılık..

Gürkan Uygun'un hayat verdiği Yıldırım karakterine dair bazı gelişmeler yaşandı. Başarılı oyuncunun en kısa sürede diziden ayrılacağı konuşuluyor. Peki Yıldırım karakteri dizide artık yok mu? TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde neler yaşanmakta? Teşkilat'ta oyuncu ayrılığı olacak mı?

Teşkilat'ın geçtiğimiz bölümlerinde şirketin Yıldırım'dan memnun olmadığını görmüştük. Dizide yaşanan pek çok olayın sorumlusu olan Yıldırım karakteri, ülkeyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Ancak tam anlamıyla başarılı olamadığı görülmekte. Bu nedenle dizideki kariyerine son verilebilir. Şirketin Yıldırım'ın biletini kesmesi durumunda Gürkan Uygun'un diziye erken veda edeceği düşünülüyor. Teşkilat dizisinde tam olarak neler yaşanmakta? TRT 1'de ekrana gelen yapıma dair çeşitli detayları tartışıyoruz.

Gürkan Uygun Diziden Ayrılır mı?

Başarılı oyuncu henüz sezon başında diziye katılmıştı. Birkaç aydır ekranlarda olması nedeniyle diziye hemen veda etmesi beklenmiyor. Ancak bir yandan da şirket için tam anlamıyla başarı gösterememesi şirketi harekete geçirdi. En kısa sürede diziden ayrılma ihtimalinin bulunduğunu belirtelim. Bu nedenle Yıldırım'ın önümüzdeki bölümlerinde çok daha riskli işler yapıp ülkeye zarar verme emeli içerisinde olduğunu görebiliriz.

Kurtlar Vadisi ile Tanınmıştı

Öte yandan Gürkan Uygun'un Kurtlar Vadisi dizisiyle ünlü olduğunu biliyoruz. Sevilen ismin oynadığı yapımlara bakacak olursak kendisini en iyi tanımlayan karakterin Memati olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncu diziden ayrılır ise seyircile bu duruma çok üzülecek.