LPG Düştü Benzin ve Motorin Pahalandı! Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi!

LPG Düştü Benzin ve Motorin Pahalandı! Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi!

Akaryakıttaki güncel fiyatlar ve çok daha fazlası paylaşıldı. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum nedir? LPG indirimli halde satışa sunulacak. Ancak benzin ve motorin için aynısını söylemek mümkün değil. İşte son fiyat değişimleriyle ilgili bilgiler...

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmesi dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Peki ya LPG, benzin ve motorin fiyatları hakkında neler biliyoruz? Son zamanlara damgasını vuran listede çeşitli detaylar açıklandı.

LPG'ye İndirim Geldi

LPG fiyatında 41 kuruşluk indirim bekleniyor. Bir süredir fiyatı değişmeyen LPG'deki bu durum şaşırttı. Diğer akaryakıt türlerine nazaran fiyatının oldukça düşük olduğu vurgulanıyor. Şimdi ise gelinen noktada bizleri başka neler beklemekte yakında göreceğiz.

Benzin ve Motorine Zam!

Benzin ve motorin fiyatları ise iyice arttı. Bu gidişle araç sahipleri ve ulaşım şirketleri isyan edecek. Pek çok alanda zamma neden olan bu durum gözden kaçmıyor. Dolayısıyla akaryakıttaki fiyatların artması alım gücünü de olumsuz yönde etkilemekte. Gelen son zamlarla birlikte benzin 56 kuruş ve motorin 69 kuruş zamlanacak. Yakın zaman sonra fiyatlarla ilgili başka ne gibi gelişmeler hakim olacak göreceğiz. Şimdilik benzin ile motorinin zamlandığı bilgisine ulaştık. Akaryakıtta yeni bir indirim olur ise sizlerle paylaşacağız.