Benzin Zammına Sonunda Dur Dediler! Benzin Pompa Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor!

Benzin Zammına Sonunda Dur Dediler! Benzin Pompa Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor!

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirimle birlikte gözler benzin ve motorine çevrildi. Öyle ki son zamanlarda indirim üstüne indirim yapılıyor. Peki ya gelinen noktada akaryakıta dair neler biliyoruz? Şok eden gelişmelerle beraber 3 Eylül 2022 güncel benzin, LPG ve motorin fiyatları haberimizde yerini aldı.

Akaryakıtta özellikle de benzinin son zamanlarda çok önemli indirimlerle karşılaştığı belirtiliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası haberimizde yerini alacak. Peki ya benzin ve motorin fiyatlarındaki güncel gelişmeler hakkında neler bilmekteyiz? İstanbul, İzmir ve Ankara'daki fiyat listesi gözler önüne serilecek.

Benzine İndirim Yapılacak

Benzine gelecek indirim merak konusu haline geldi. 1,51 TL'Lik indirimle birlikte çeşitli fırsatlara yer veriliyor. Dolayısıyla sizler de akaryakıt satın alacaksanız bu fiyat listesini gözden kaçırmayın. Brent varil petrol fiyatının düşüşte olması ister istemez benzin fiyatlarını da etkileyebilmekte. Öte yandan sizler de aşağıdaki fiyat listesini inceleyerek güncel fiyatlara dair bilgi edinebilirsiniz. Büyük ses getirecek fırsatlar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Anlık indirim gelişmelerini aktarmaya devam ediyoruz.

Akaryakıt Fiyatları 3 Eylül 2022

İSTANBUL

Benzin: 18,62 TL

Motorin: 24,51 TL

LPG: 11,02 TL

 

ANKARA

Benzin: 18,75 TL

Motorin: 24,62 TL

LPG: 11,34 TL

 

İZMİR

Benzin: 18,74 TL

Motorin: 24,65 TL

LPG: 11,14TL