Bekçi Alımları Başlıyor! İŞKUR Üzerinden Başvuru Yapılabilecek!

Bekçi Alımları Başlıyor! İŞKUR Üzerinden Başvuru Yapılabilecek!

Bekçi alımı şartları başta olmak üzere çeşitli detaylardan bahsedeceğiz. Bekçi iş ilanı duyuruldu mu? İŞKUR üzerinden kontrol edilen başvurular başta olmak üzere bekçilik şartlarına da değiniyoruz. İşte bekçi olmak isteyenler için yapılan açıklamalar...

Bekçi alımlarına ilişkin yoğun bir talep bulunuyor. Dolayısıyla bekçi olmak isteyenlerin bu fırsatı değerlendirmek için çeşitli detayları incelediği belirtildi. Peki ya kimler bekçi olabilecek? Aranan şarlar ve çok daha fazlasını paylaşacağız. Nasıl başvuru yapabileceğinize dair bilgi de veriyoruz. Öte yandan merak edilenler en kısa sürede yanıt bulacak.

İŞKUR İlanlarına Göz Atın

Öte yandan bekçi alımları için İŞKUR ilanlarına göz atabilir ve çeşitli detayları öğrenebilirsiniz. Dönem dönem yapılan bekçi alımları ile birlikte pek çok kişi kamuda alışma fırsatı elde ediyor.

Bekçi Alımı Şartları

  • T.C. Vatandaşı olmak,
  • İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)
  • Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
  • Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.