Avansas'tan 1 TL'ye Defter Fırsatı! Öğrencilerin Eğitimi İçin Büyük Fırsat!

Avansas'tan 1 TL'ye Defter Fırsatı! Öğrencilerin Eğitimi İçin Büyük Fırsat!

Avansas'ın 1 TL'lik defter kampanyası gözler önüne serildi. Öyle ki güncel fırsatlara baktığımızda çeşitli ifadelere yer veriliyor. Pek çok öğrenci, daha ucuza defter alabilmek için kampanyanın detaylarına baktı. Avansas defter kampanyası şartları haberimizde yerini aldı.

Avansas, yeni kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. Fırsatıyla birlikte merak edilenler yanıt buldu. Öyle ki yapacağınız alışverişe istinaden 1 TL'ye 80 yapraklı kareli defter verilecek. Sizlerde bu fırsatı değerlendirmek istiyorsanız hangi şartları karşılamalısınız?

Öğrencilere 1 TL'ye Defter!

Öğrencilerin 1 TL'ye defter alabilmelerini sağlayan gelişme ile çeşitli detaylar ortaya çıktı. Öyle ki güncel detaylar başta olmak üzere çeşitli fırsatlara değinildi. Avansas'ın bu kampanyasından yararlanmak için en az 500 TL'lik alışveriş yapmanız gerektiğini de belirtelim. Üstelik aşağıdaki kampanya şartlarının da büyük önemi bulunuyor. Eğitim öğretim hayatının başlamasına yakın bir zaman kala defter kampanyasından faydalanmak isteyenler için hazırladığımız şartlara göz atabilirsiniz.

Avansas Defter Kampanyası Şartları

  • Üye girişi yapmalısınız.
  • Aşağıda listelenen kampanyalı ürünü sepetinize eklemelisiniz.
  • Sepetinize, kampanyalı ürün haricinde 500 TL ve üzeri tutarda ürün eklemeniz gerekmektedir.
  • Promosyon kodunuzu sepet sayfasında bulunan “Promosyon Kodu” alanına yazmalı ve “Kullan” butonuna tıklamalısınız.
  • İndiriminizin sepetinize yansımış olduğunu göreceksiniz.
  • Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir.