Vakıflar Genel Müdürlüğü 5250 TL Burs Ödemesi Yapacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü 5250 TL Burs Ödemesi Yapacak!

5250 TL burs ödemesi almak isteyenler, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne başvuru yapıyor. Eğer başvurunuz kabul edilir ise sizler de burs almaya hak kazanacaksınız. Peki ya eğitim yardımı almak için şartlar nelerdir? İşte Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün verdiği bursa dair detaylar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün öğrencilere vereceği burs büyük dikkat çekti. Eğitim yardımı kapsamında öğrencilere yapılacak ödemelere dair merak edilenler yanıt buluyor. KYK bursu almaya hak kazanamayan öğrencilerin bu sefer Vakıflar Genel Müdürlüğü üzerinden burs hakkı elde edip edemeyeceği üzerine soruları sorulmakta. Eğer sizler de başvuru yapmak istiyorsanız bu detaya dikkat etmelisiniz. Güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkacak. 5250 TL'lik burs için başvuru tarihi de paylaşıldı.

Burs Başvurularında Son Günler!

5250 TL'lik burs başvuruları 30 Kasım'a kadar sürecek. Dolayısıyla elinizi çabuk tutmanız sizin için daha iyi olacaktır. Eğer bursu kaçırmak istemiyor ve şansınızı denemek istiyorsanız mutlaka sizler de başvuru sağlayın. 

Değerlendirmeden Sonra Açıklanacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne yapılacak burs başvurusu, değerlendirmeden sonra açıklanacak. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. Pek çok öğrenci başvurdu ve 5250 TL'lik bursu beklemekte. Her ay 650 TL olarak ödenecektir.