Özel Banka Emeklilere Tam 4 Bin TL Birden Veriyor! Hesabını Bu Bankaya Geçiren Emeklilere 4 Bin TL Ödeme Yapılacak..

Özel Banka Emeklilere Tam 4 Bin TL Birden Veriyor! Hesabını Bu Bankaya Geçiren Emeklilere 4 Bin TL Ödeme Yapılacak..

Emeklilere sunulan fırsatlarda yeni gelişmeler yaşanıyor. Özel bankanın verdiği emeklilik promosyon ödemesini duyanlar şok oldu. Özellikle de son zamanlarda emeklilerin bu fırsattan yararlandığını görüyoruz. Peki ya ne kadar maaşa toplamda kaç TL ödeme yapılacak? 4000 TL'lik ödeme fırsatını kaçırmayın...

Özel bankaların vermiş olduğu emeklilik promosyonu daha fazla oluyor. Özellikle de pek çok bankanın çeşitli kampanyalar düzenlediğini varsayarsak bu mümkün. Peki emekliler yüksek promosyon için hangi bankaları tercih etmeli? Bu sorunun yanıtını sizlerle paylaşacağız.

Yapı Kredi'den Büyük Promosyon!

Yapı Kredi, emeklilere verdiği promosyon ile şaşırtıyor. Çünkü oldukça yüksek miktarda ödeme yapacak. İşte promosyon ödemelerinde maaşlarla ilgili çeşitli tabloyu sizlerle paylaşacağız.

Kimler Ne Kadar Promosyon Alacak?

Promosyon almak isteyen emeklilerin maaşlarına dikkat ediliyor. 1500 TL altında emekli maaşı alanlar 2500 TL promosyon hakkı kazanacak. 1500 - 2500 TL arasında ise 3100 TL'lik ödeme yapılıyor. 2500 TL ve üzerinde ise 3750 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak. Böylelikle sizler de yüksek emekli promosyon ödemesinden yararlanabilirsiniz. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.