Öksüz ve Yetim Başvurularında 600 TL Ödeme!

Öksüz ve Yetim Başvurularında 600 TL Ödeme!

Öksüz ve yetim başvurularına dair merak edilenler tek tek ortaya çıktı. Güncel olarak bizleri başka neler bekliyor? Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu öksüz yardımlarında 600 TL'lik ödeme nasıl alınacaktır?

Öksüz ve yetim desteği almak isteyenler, şartları karşıladıktan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı üzerinden başvuru gerçekleştirebiliyor. Aylık 600 TL'lik ödeme ile devlet desteği alıyorlar. Güncel olarak bizleri başka neler beklemektedir? Nasıl başvuru yapılacağı, iletişim adresi ve pek çok detay burada yanıt bulacak.

Öksüz Yetim Yardımı Başvuru Şartları

Öksüz ve Yetimlere  Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan annesi, babası  veya her ikisi de vefat etmiş çocuklara sağlanan desteklerdir. Dolayısıyla sizler de bu desteği almak istiyorsanız çeşitli detaylara hakim olmalısınız. Başvuru sağlamak için ise sizlere vereceğimiz güncel adres veya telefon numarasını kullanabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öksüz yardımı için e-Devlet'e giriş yaparak başvuruda bulunma imkanınız da mevcut. Öte yandan aşağıda yer alan adres ve iletişim bilgileri üzerinden de iletişim kurabilirsiniz.

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara

Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)