Migros 4 Ocak 2023 Aktüel Ürünler Kataloğu Açıklandı! Birbirinden İndirimli Ürünler Satışa Sunuldu

Migros 4 Ocak 2023 Aktüel Ürünler Kataloğu Açıklandı! Birbirinden İndirimli Ürünler Satışa Sunuldu

Migros'un aktüel ürünler kataloğu dikkatleri üzerine çekti. 4 Ocak 2023 tarihli aktüel fırsatlarda kırmızı et ve çerezde büyük indirim var. İşte Migros'un son fırsatı ve dahası haberimizde olacak.

Migros'tan gelen aktüel ürünler kataloğu dikkat çekiyor. Bu sayede et ve sucuk fiyatlarında önemli fırsatlar ortaya çıktı. Eğer alışveriş yapmayı planlıyorsanız 4 Ocak 2023 tarihli Migros aktüel ürünler kataloğuna göz atabilirsiniz. Detaylarıyla birlikte sizlere bilgi vereceğiz.

Migros 4 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu

Migros'un bu aktüelinde siyah tuzlu/tuzsuz ayçekirdeği 59,90 TL'ye satılacak. Üstelik diğer ürünlerde de önemli indirimler bulunuyor. Kabuklu fıstık ise 49,90 TL'den satışa sunuluyor. Çerezlerde ve kırmızı et fiyatlarında inanılmaz indirim var.

Mobil Market Uygulaması ile “2011-2012 Perakendede Yılın Teknoloji Uygulaması Ödülü” sahibi Migros Sanal Market, bu uygulama ile Türkiye’de ilk olarak alışverişte yeni bir çığır açmıştır.

Internet’ten market alışverişini cazip hale getirerek, alışkanlıkları değiştirmek, müşterilerin rutin market alışverişine ihtiyaç duyduğu noktada bir seçenek olarak akıllarına gelmek, Migros Sanal Market’ten alışveriş yapmanın ayrıcalık olduğunu ve sağlayacağı kolaylık ve zaman kazandırması ile müşterilerinin yaşam kalitelerini arttıracağını anlatmak amaçları arasındadır.