Memur ve Emekli Maaşına Yeni Düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan %30'luk Zam Açıklaması!

Memur ve Emekli Maaşına Yeni Düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan %30'luk Zam Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaşına gelen zamdan söz etti. Yaptığı açıklamada %30'luk zam ile güncel maaşları açıkaldı. En düşük emekli maaşı kaç TL oldu? İşte detaylarıyla 2023 yılı emekli ve memur maaş listesi...

2023 Memura ve emekliye gelen zamla birlikte Cumhurbaşkanı'ndan müjdeli haber geldi. Çeşitli asgari ücret desteği, elektrik ve doğalgaz destekleriyle ilgili de açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün memura ve emekliye yapılan zammın yetersiz bulunması üzerine yeni bir zam artışı açıklamasında bulundu.

%30 Zam Yapıldı!

2023 yılı en düşük emekli maaşı 3500 TL'den 5500 TL'ye yükseltildi. Emekli maaşının %30'luk artışıyla birlikte detaylar belli oldu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya dair satır başları aşağıdaki gibi:

"Yeni müjdeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz. Her hükümet ve parti programımız bir eser ve hizmetleri paylaştık. Bizim milletimize bir ahdimiz var.

 

Biz eser ve hizmet siyasetiyle milletimizin gönlüne girdik. Bunun için hem kendimiz hem teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız gece gündüz çalışıyor, mücadele veriyor. Varsın birileri ucube masa etrafında köşe kapmaca oynasın, birbirlerinin gözünü oysun. Varsın birileri bizim emeğimizi, alın terimizi iki satır sosyal medya mesajıyla çalmaya kalksın. Varsın birileri kendi saplantılarını ülkenin gerçeği sanarak kendi devletine karşı kin kusmaya devam etsin. Biz işimize bakacağız. "