Gönül Dağı Dizisinde Bu Ayrılık Yozgatlıları Ayaklandırdı! Gönül Dağı Dizisi Herkesi Yasa Boğdu..

Gönül Dağı Dizisinde Bu Ayrılık Yozgatlıları Ayaklandırdı! Gönül Dağı Dizisi Herkesi Yasa Boğdu..

Gönül Dağı Dizisi bir ayrılık haberi ile sarsıldı. Alınan bilgiye göre Gönül Dağı dizisinin yayınlanacak 61. Bölümünde yayınlanacak olan sahneler herkesi yasa boğacak. İşte haberin tüm detayları...

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı, başrol oyuncusunun aldığı ayrılık kararı ile gündeme geldi. Alınan bilgiye göre Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı isimli diziden ayrılma kararı aldı.

Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı Dizisinden Ayrılıyor

Bu hafta Gönül Dağı dizisi ayrılık haberi ile gündeme geldi. Alınan bilgiye göre her hafta çok iyi reytingler yakalayan Gönül Dağı dizisi bu hafta yürekleri dağladı. Güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan ve yakışıklı oyuncu Berk Atan’ın başrol oynadığı Gönül Dağı dizisinde ayrılık kararı gündeme bomba gibi düştü. Dilek karakteri ile çok sevilen Gülsim Ali İlhan diziden ayrılma kararı aldı. Ünlü oyuncunun çekimlerin yapıldığı bölgeden dolayı ayrılma kararı aldığı söyleniyor. Fakat ünlü oyuncu ya da yapımdan herhangi bir açıklama gelmemesi gözlerden kaçmadı. Dizi seveler ise ünlü oyuncunun diziden ayrıldıktan sonra büyük değişimlerin yaşanacağını söylüyor. Hatta kimi izleyici ise Gönül Dağı dizisinin reyting kaybı yaşayacağını ileri sürüyor.