EYT'liler Ne Kadar Emekli Maaşı Alacak? SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Maaş Tablosu

EYT'liler Ne Kadar Emekli Maaşı Alacak? SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Maaş Tablosu

EYT'lilere yapılacak ödemelerle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. EYT'lilerde SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı maaşı en az kaç TL olacak? İşte milyonların merak ettiği soruya ilişkin AKP'li isimden önemli açıklamalar...

Yakında EYT'den emekil olacakların ne kadar ödeme alacağı merak konusu haline geldi. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı için verilecek emekli maaşına ilişkin çeşitli açıklamalar geliyor. Son dönemde EYT'lileri ilgilendiren düzenleme gündemde olsa da bir yandan maaş miktarları sorulmakta.

EYT Maaşı Açıklaması!

AKP'li Uğur Aydemir, açıklamasında ortalama emekli aylığının SSK’lılarda 7 bin 797 TL, BAĞ-KUR’lularda 5 bin 811 TL, Emekli Sandığı iştirakçilerinde ise 12 bin 389 TL olacağını anlattı. Aydemir, ortalama aylığın da 8 bin 733 TL olacağı yönünde bir ifadeye yer verdi.

Mart Ayında İlk Maaş Yatabilir!

EYT'lilerin ilk maaşını Mart ayında alabileceği ifade ediliyor. Dolayısıyla Şubat ayında Meclis'ten geçmesi beklenen düzenleme ile çeşitli detaylar ortaya çıkacaktır. 2 milyondan fazla EYT'li bu anı uzun zamandır bekliyor. Bakalım emekli maaşı ödemelerinde bir kesinlik sağlanacak mı en kısa sürede öğreneceğiz.