Demet Akalın, Benzin, Motorin ve LPG'ye Yeniden Zam Geleceğini Açıkladı!

Demet Akalın, Benzin, Motorin ve LPG'ye Yeniden Zam Geleceğini Açıkladı!

Yılbaşı başlamasıyla birlikte en büyük zamlardan biri de benzin, motorin ve LPG’ye geldi. Yaşanan süreçte araç sayısını bırakıp normal toplu taşıma araçlarına dönen kişiler de çıktı. Bu durum daha da devam edecek gibi gözüküyor. Sosyal medya üzerinde başlayan iddialara göre benzin 15 TL olacak paylaşımları günden güne paylaşımı çoğalmaya başladı.

Sosyal medya üzerinde benzin, motorin ve LPG üzerinde zam gelecek haberi yayılıyor. Yaşanan zamlardan sonra vatandaşlarda büyük tepkiler de devam ediyor. Bu tepkiler arasında ünlü şarkıcı Demet Akalın da yer aldı. Demet Akalın Twitter hesabı üzerinden paylaşımı iddia edilen haberi de paylaştı.

Demet Akalın Paylaşımı

Demet Akalın paylaştığı yazıda;

“Dün motorine gelen zamdan sonra bu geceden geçerli benzine 46 kuruş daha zam geldi. Hafta sonu tekrar benzine, motorine ve LPG’ye 50 kuruş ile 1 TL arasında zam bekleniyor. Böyle benzin ve motorinin litre fiyatı 15 TL olacak.” Yazıyor. Demet Akalın iddia edilen habere “Bilen varsa beri gelsin! Neden durmuyor?! Yeter bizde insanız” dedi.

Bu durum günden güne büyüyor. Twitter üzerinde etiket açılarak vatandaşlar tepkilerini gösteriyor. İlerleyen dönemlerde benzin fiyatlarında ne tür değişimler olacak göreceğiz. Gelen zamlardan sonra vatandaşlar bir depo benzini doldurmakta büyük zorluk çekiliyor. Kış dönemi girmesiyle birlikte vatandaşlar toplu taşıma araçlarına tercih etmeye başladı. Yolların sıkıntılı olması da etki olunarak alternatif yöntemler üretiliyor.