Çekeceğiniz Krediden Neden Kesinti Yapılıyor? Banka Kredilerinde Yeni Dönem!

Çekeceğiniz Krediden Neden Kesinti Yapılıyor? Banka Kredilerinde Yeni Dönem!

Kredi çekerken bizleri hangi detaylar bekliyor sizlere iletelim. Kredi Ödeme Güvencesi Sigortası ile sizler de kredinizi sigortalattırabilirsiniz. Kredinizi ister sigortalı ister sigortasız şekilde çekebileceksiniz. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz.

Kredi çekeceğiniz vakit Sigortalı ve sigortasız kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Peki bu ne anlama geliyor? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer vereceğiz. Öyle ki kredi çekerken Kredi Ödeme Güvencesi Sigortası üzerinden faydalanırsanız kredinizin belirli bir bölümü kesilecektir. Bunun nedenlerini açıklayacağız. Krediye sigorta yaptırma işlemi şu sıralar popüler olmuş durumda. Öyle ki bankalar üzerinden kredi çeken vatandaşların bunu değerlendirip değerlendirmeyeceği ise merak konusu haline geldi.

Kredi Ödeme Güvencesi Sigortası Nedir?

Kredi Ödeme Güvencesi Sigortası ile birlikte sizler de kredi çekerken yaşanabilecek olası ölüm durumlarında kredi ile ilgili çeşitli problemlerin yaşanmaması adına sigortalattırabilirsiniz. Kredinizin sigortalı olması da sizin başınıza gelebilecek olası istenmeyen ölüm durumlarına karşı kredinin sizden sonra oluşturabileceği sıkıntıların önüne geçmektedir.

Piyasa Temsilcisi Murat Akçay ise konuyla ilgili “Ticaret Kanunu'nda yapılan değişiklikle, tüketicilere kredi yolculuklarında diledikleri teklifi seçme özgürlüğü getirildi. Kredi kullanacaklar, sigortalı ve sigortasız olmak üzere iki ayrı kredi teklifi alma hakkına sahip olacak.” açıklamasını yaptı.