Akaryakıt Yeni Zamlı Fiyatı Açıklandı! İşte İl İl Benzin ve Motorin Fiyat Listesi..

Akaryakıt Yeni Zamlı Fiyatı Açıklandı! İşte İl İl Benzin ve Motorin Fiyat Listesi..

Akaryakıt fiyatlarındaki değişim gözler önüne serildi. Benzin, motorin ve LPG'ye ait bilinmeyenler şaşırtıyor. Öyle ki artık benzin satın almak iyice zorlaştı. Peki ya İstanbul, İzmir ve Ankara gibi şehirlerdeki güncel durum nedir? Son zamla birlikte pahalılık da arttı.

Benzin fiyatlarının gün geçtikçe arttığı gözlemleniyor. O kadar hızlı yükseliyor ki akaryakıta yetişmek adeta imkansız. Brent varil petrol fiyatını etkileyen çeşitli olaylar nedeniyle piyasalar iyice alt üst olmuş durumda. Bu sorunun nasıl çözüleceği ise bilinmiyor. Gündeme bomba gibi düşecek bazı olaylarla birlikte benzin fiyatları merak konusu haline geldi.

Benzine Yeni Zam Yapıldı mı?

Benzine gelen 1,04 TL'lik zamla birlikte 23,80 TL civarında satışa sunulduğu görülüyor. Neredeyse 24 TL olan benzin, brent varil petrol fiyatındaki değişiklikten fazlasıyla etkilenmekte. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşecek çeşitli olaylarla birlikte neler olacağını sizlerle paylaşacağız.

Akaryakıtta Güncel Fiyatlar!

Akaryakıtta ve özellikle de benzinde güncel fiyatlar gözler önüne serildi. Şu an için ortalama 23,65 TL ile 23,80 TL arasında gidip gelmekte. Çeşitli şehirlerde farklı değerler yer alıyor. Ancak hemen hemen aynı fiyat olduğunu söylemeliyiz. Benzin fiyatlarının yükselmesi sonrasında LPG ve motorinde de ne zaman artış olacağı merak konusu haline geldi.