Akaryakıt Fiyatlarına Yapılan Gizli Zam Ortaya Çıktı! Benzin, LPG- Otogaz ve Motorin Fiyatı az önce değişti

Akaryakıt Fiyatlarına Yapılan Gizli Zam Ortaya Çıktı! Benzin, LPG- Otogaz ve Motorin Fiyatı az önce değişti

Akaryakıt zamlarıyla birlikte güncel fiyatlar ortaya çıkmıştı. Ancak dağıtım şirketlerinin gizli zam yaptığına yönelik iddialar patlak verdi. Benzin ve motorine yansıyan bu durum dikkat çekiciydi. Peki akaryakıta toplam kaç kuruşluk zam yapıldı? İşte kimselerin haberi yokken kamuoyundan gizli yapılan fiyat artışları...

Akaryakıta yapılan zamların sonu bir türlü gelmiyor. Motorinin fiyatı aldı başını gitti. Benzin ve LPG otogazda da artış vardı. Ancak bu hafta ortaya çıkan bir detay araç kullanıcılarını şaşırttı. Akaryakıta gizli zam yapıldığı öğrenildi. Peki benzin ve motorinde ne kadar artış yaşandı? Üst üste gelen zamlardan sonra dağıtım şirketinin fiyatı artırdığı öğrenildi.

Zamlar Haber Edilmedi

Dağıtım şirketinden gelen verilere göre motorine iki ve benzine dört kuruşluk zam yapıldı. Zamlarla beraber güncel fiyatlar ortaya çıktı. Daha önce de iki kuruş motorin ve dört kuruş benzin zammının yapıldığı öğrenildi. Pek çok kişi bu zamların gizli olmasına tepki gösterdi.

Akaryakıtta Güncel Fiyatlar

Güncel fiyatlar baz alındığında benzinin 14,14 TL ve motorinin 14,36 TL olduğu haberi iletildi. Fiyatlara bakılacak olursa geçtiğimiz yıla göre büyük bir artış var. Yeni zamların gelip gelmeyeceği ise merak edildi. Bu ay içerisinde başka zam yapılacak mı sorusu sık sık soruluyor. Zam kararlarından sonra akaryakıt istasyonlarındaki sıralar da büyük dikkat çekmekte.