Akaryakıt Fiyatları Hafta Sonunda da Düşmeye Devam Ediyor! Hafta Sonu Akaryakıt Pompa Fiyatları Ne Oldu?

Akaryakıt Fiyatları Hafta Sonunda da Düşmeye Devam Ediyor! Hafta Sonu Akaryakıt Pompa Fiyatları Ne Oldu?

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği benzin ve motorin fiyatlarına ilişkin neler biliyoruz? İşte son detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Akaryakıta ilişkin merak edilenlere tek tek değindik.

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili büyük bir beklenti söz konusu. Pek çok kişinin güncel gelişmeleri yakından takip ettiği belirtiliyor. Peki ya son zamanlarda değer kaybeden benzin ve motorinde artık neler biliyoruz? Daha fazla değer kaybedecek mi yoksa farklı bir gelişme mi yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacağa benziyor.

Akaryakıtta Neler Olacak?

Akaryakıt fiyatlarında genel olarak farklı durumlar söz konusu. Benzin ve motorin fiyatlarının piyasalara bağlı olarak düşme ihtimali söz konusu. Ancak gelinen noktada bilinmezlikler de mevcut. Ham petrol fiyatı ile brent varil petrol fiyatına yakından bakıldığında birkaç ayın en düşük seviyelerinden birine gelmiş vaziyette.

Güncel Akaryakıt Fiyatları 23 Eylül 2022

İSTANBUL

Benzin: 19,23 TL

Motorin: 24,86 TL

LPG: 10,62 – 11,07 TL

 

ANKARA

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 24,97 TL

LPG: 10,94 TL

 

İZMİR

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 24,99 TL

LPG: 10,74 TL