Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Serenay Sarıkaya O İki Ünlünün Sevgilisini Elinden Kaptı..

Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Serenay Sarıkaya O İki Ünlünün Sevgilisini Elinden Kaptı..

Serenay Sarıkaya yeni aşkıyla gündeme geldi. Güzel oyuncu, yakışıklı isimle aşk mı yaşıyor? Daha önce Tuba Büyüküstün ve Melisa Döngel ile aşk yaşayan ünlü oyuncuyla kendisi de sevgili oldu.

Serenay Sarıkaya'nın yeni sevgilisi kim? İşte güzel oyuncunun gönlünü kazanan o isim...

Serenay Sarıkaya, yeni bir aşkla gündeme geldi. Cem Yılmaz ile olan ayrılığından sonra bir süre magazin gündemine aşk ilişkileriyle gelmemişti. Ancak şimdilerde ünlü bir oyuncu ile birliktelik yaşadığı iddia ediliyor. Umut Evirgen ile aşk yaşadığı doğru mu? Kendisi konuyla ilgili resmi açıklama yapmasa da bazı detaylar dikkat çekti.

Serenay Umut Evirgen Aşkı!

Serenay Sarıkaya, Umur Evirgen ile yeni bir ilişkiye başlamış olabilir. Serenay Sarıkaya kaza yaptığın Umut Evirgen'in devreye girerek aracını ona gönderdiği ve destek olduğu belirtiliyor. Bir yandan da Umut Evirgen'in geçmişteki ilişkilerine bakılacak olursa kendisi ünlü kadın oyuncularla birliktelik yaşıyor. Geçmişteki aşkları hatırlandığında, Serenay Sarıkaya takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Melisa Döngel'den Yeni Ayrıldı!

Öte yandan Umut Evirgen'in Melisa Döngel'den geçtiğimiz günlerde ayrıldığı belirtiliyor. Üstelik Tuba Büyüküstün ile de geçmişte bir ilişki yaşamıştı. Ünlü oyuncularla olan birliktelikleriyle gündeme gelen Evirgen, magazin gündemindeki popülerliği nedeniyle de sosyal medyada hatırı sayılı bir takipçiye ulaştı. Şimdi ise Serenay Sarıkaya ile bir ilişki yaşandığı düşünülüyor.