Hande Erçel O İsimle Kavga Yaptı! Sosyal Medyada resmen Linçe Uğradı

Hande Erçel O İsimle Kavga Yaptı! Sosyal Medyada resmen Linçe Uğradı

Sen Çal Kapımı dizisinde beraber oynamış olan Hande Erçel ile Sitare Akbaş'ın arası iyice bozuldu. İkilinin birbirini takipten çıkmasıyla beraber Hande Erçel hayranları oyuncuyu linç etti.

Sosyal medya hesaplarına yazdıkları yorumlarla Sitare Akbaş'ı rahatsız ettiler. Murat Dalkılıç ile yakınlaşan Sitare Akbaş neler söyledi?

Hande Erçel, eski rol arkadaşı Sitare Akbaş'ın Murat Dalkılıç ile yakınlaşması karşısında onu arkadaşlıktan çıkarmıştı. İkili arasındaki iletişim, Sitare Akbaş diziden ayrılmadan kısa süre önce bozulmuştu. Oysa ki bir zamanlar araları çok iyiydi. Sen Çal Kapımı dizisinde beraber oynuyorlardı. Şimdi ise birbirlerini takipten çıktıkları öğrenildi. Ancak Hande Erçel'in hayranları duruma müdahale ederek ortalığı kızıştırdı.

Sitare Akbaş Linç Edildi

Sosyal medya linçlerine bu sefer de Sitare Akbaş eklendi. Ünlü oyuncunun Instagram paylaşımlarına yorumlar yapıldı. Kendisinin kötü gözüktüğüne ve ihanet ettiğine yönelik bu yorumlar büyük tepki çekti. Sitare Akbaş'tan konuyla ilgili bir yanıt gelecek mi merak ediliyordu

Yorumları Sınırlandırdı

Hande Erçel hayranlarının yazdığı yorumları daha fazla görmek istemeyen Sitare Akbaş, yorumları sınırlandırdı. Böylelikle yalnızca kendisinin takip ettiği kişilerin yorumları gözüküyordu. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç geçmişte ilişki yaşadığı için Sitare Akbaş'ın Murat Dalkılıç'la yakınlaşması büyük tepki çekmişti. Oyuncuların arası bozulduğu gibi bu sefer de hayranlar devreye girdi.